Adoptie

Adoptie

Jonge honden

Op regelmatige basis hebben wij jonge tot jongvolwassen honden te koop. Dit zijn meestal honden die wij geselecteerd hadden voor onze verdere opbouw in de fok. Door meerdere pups een periode zelf te houden, kunnen we een betere selectie maken. Afhankelijk van de leeftijd zijn deze honden al zindelijk, gesocialiseerd en opgevoed. Neem contact op voor het aanbod of voor meer info.

Volwassen honden

Af en toe gebeurt het eens dat we een nieuwe thuis zoeken voor een volwassen hond. Dit kan gaan over één van onze eigen honden of een hond uit onze fok die door omstandigheden een nieuwe thuis zoekt. Wilt u graag een gouden mandje schenken aan één van onze volwassen honden? Neem contact op voor meer info.

Moederhonden

We willen graag onze kennel verder uitbreiden zodat nog meer mensen de kans krijgen om een gezonde Duitse herder uit weloverwogen combinaties aan te schaffen. 

MAAR …

Niet ten koste van onze geliefde viervoeters!

Daardoor zijn wij op zoek naar mensen die bereid zijn om een puppy aan te kopen die later zelf mama mag worden bij ons. Dit uiteraard onder vooraf opgestelde afspraken en met een mooie compensatie voor het tijdelijke gemis.

Op deze manier krijgt elke hond de nodige aandacht en liefde die ze verdient! Wij willen weg van het concept dat kweekdieren in kennels moeten verblijven. Elke hond verdient het om in een warme thuissituatie te vertoeven.

Dit is volgens ons de beste manier om het “gevecht” aan te gaan met de broodfokkers zonder dat we zelf inboeten op het welzijn van onze dieren.  

Wij hebben de kennis en ervaring om op een verantwoorde manier te fokken maar hebben jullie hulp nodig.

Voor sommige mensen is het fantastisch dat hun eigen hond puppy’s zal krijgen maar zonder al het werk en de zorgen.

Wat onderscheidt ons nu precies van broodfokkers ?

  • Wij fokken uitsluitend Duitse herders met stamboom
  • Enkel met honden die voldoen op alle vlakken (medisch, karakter, uiterlijk)
  • De honden leven in een huiselijke sfeer
  • Pups worden familiaal opgevoed en gesocialiseerd
  • Het welzijn van de dieren komt altijd op de eerste plaats
  • We werken met reservatielijsten

Klinkt dit als muziek in de oren ? Contacteer ons voor de specifieke voorwaarden!